Inovativno in kreativno podjetje, kot je oglaševalna agencija Grey iz Ljubljane, zahteva, da so navedene lastnosti očitne že takoj ob vstopu v njihove prostore. Podjetje želi z delovnim okoljem spodbuditi kreativnost in dobro počutje svojih sodelavcev, kar dosega z atraktivnim izgledom svojih prostorov ter osvetlitvijo, ki ustreza zahtevam delovnega okolja, hkrati pa ugodno vpliva na počutje zaposlenih in spodbuja njihovo inovativnost.

S svetili švedskega proizvajalca Atelje Lyktan – Hood, ki več kot odlično dopolnjujejo celotno obliko in arhitekturo prostora, nam je te lastnosti uspelo odlično poudariti, hkrati pa ustvariti prijazno in učinkovito osvetljeno delovno okolje.

Svetila švedskega proizvajalca Atelje Lyktan, so plod dela priznanih oblikovalcev. Poleg dovršenega oblikovanja podjetje Atelje Lyktan stavi na visoko kvaliteto ter izredno kvalitetno osvetlitev prostora in visoke možnosti prilagoditve svetil glede na prostor.
Projekt osvetlitve prostorov je nastal na pobudo arhitekturnega biroja Kragelj Arhitekti d.o.o. in v sodelovanju z priznano arhitektko Alenko Kragelj Eržen ter njenimi sodelavci. Več informacij o arhitekturnem biroju Kragelj arhitekti d.o.o., je na voljo na njihovem spletnem naslovu www.krageljarhitekti.si.

Grey 2

Vse informacije in tehnične podrobnosti so na voljo na povezavi, celoten nabor svetil Atelje Lyktan pa si lahko ogledate tukaj.

Za podrobnejše podatke in svetovanje pa vas vabimo, da nas pokličete ali nam pošljete elektronsko pošto.

Partnerji:
Investitor: Grey Ljubljana d.o.o.
Izvajalec in avtorji celotnega projekta: Kragelj arhitekti – Alenka Kragelj Eržen, Jure Vanič, Vivijana Zorman
Fotograf: Martin Metelko

Lepo vas pozdravljamo,
Ekipa Elbi
Jaka Selan
Svetovalec za razsvetljavo
jaka@elbi.si
+386 41 321 155