Domov/Razsvetljava/Proizvajalci/Fagerhult

Fagerhult

FAGERHULT AB – trgovinska in tehnična razsvetljava za zahtevne projekte.

fagerhultFagerhult je tretji največji svetovni proizvajalec svetil. Skupina Fagerhult trenutno zaposluje 2000 strokovno usposobljenih ljudi, ki skupaj delujejo v 17-ih državah po svetu. V AB Fagerhult skupino so povezane naslednje visokokakovostne blagovne znamke: Fagerhult, Atelje Lyktan in LTS. V skupini ustvarjajo sodobna, zanimiva in energetsko učinkovita svetila in sisteme, ki se zlahka prilagodijo svojemu okolju in obenem ustrezajo zahtevnim kriterijem svetlobnega onesnaževanja.

www.fagerhult.com – izreden občutek za okolje in naše dobro počutje je sinonim za Fagerhult.

Njihova zgodba o uspehu: sodobna inovativna – notranja in trgovinska razsvetljava.

Švedski proizvajalec – tretja največja blagovna znamka svetil na svetu z lastnimi laboratoriji za testiranje in razvoj visokotehnoloških izdelkov.

Švedski koncern AB Fagerhult združuje močne in priznane visoko kvalitetne proizvajalce kot so:
Fagerhult, Ateljé Lyktan, LTS.

www.atelje-lyktan.se – preprostost je pomembna. Na prvi pogled ne opazimo napredne visoke tehnologije, vendar se  zavedamo, da je prisotna v vsakem njihovem izdelku.

FAGERHULT E-Sense:

E-Sense je napreden brezžični kontrolni sistem – prvi tovrstni na tržišču. Sistem odlikujejo hitra in zelo enostavna montaža in enostavno vključevanje novih svetilk v integriran sistem daljinskega upravljanja. V sistem je vgrajena edinstvena tehnologija CRMX TM, ki omogoča, da vaš brezžični sistem razsvetljave ne bo moten oziroma ne bo motil drugih brezžičnih naprav v prostoru v katerem se uporablja (npr.: GSM naprave in ostale brezžične povezave). Zaradi svoje uporabnosti in unikatnosti je sistem E-Sense uporaben v pisarniških prostorih, učilnicah, hodnikih, sanitarijah in še bi lahko naštevali. Ena od glavnih prednosti se pokaže pri menjavi že obstoječe energetsko neučinkovite razsvetljave, ker ne zahteva menjave električne napeljave ampak svetilke lahko upravljamo z že obstoječo inštalacijo. To predstavlja velik prihranek pri investiciji.

Inteligentni sistem iTrack: Prezentacija iTrack.pdf

Video predstavitev

2024 © ELBI d.o.o. Vse pravice pridržane.