Imena Intersport in slogana »šport ljudem« zagotovo ni potrebno posebej predstavljati. S 5500 poslovalnicami so prisotni v več kot 40 državah po vsem svetu, pohvalijo pa se lahko s pestro ponudbo športnih oblačil in opreme vseh priznanih večjih svetovnih znamk. Z najkakovostnejšimi izdelki skrbijo, da se njihovi kupci še več in raje gibamo.

Spomladi letos je Intersport odprl novo prodajalno v trgovskem centru Maximus v Murski Soboti. Za celostno načrtovanje razsvetljave in dobavo svetil je poskrbela naša ekipa Elbi.

Naročnik, kot je intersport, se zagotovo zaveda, kako pomembna je osvetlitev za predstavitev prodajnih izdelkov in da izbor pravilne in kvalitetne osvetlitve veliko pripomore k prodajni uspešnosti. Artikli morajo biti dobro osvetljeni in s tem izpostavljeni, hkrati pa je potrebno zagotoviti prijetno počutje strank in obiskovalcev.

Poslovalnico smo opremili z LED svetili Molto Luce, ki jih odlikujejo naslednje lastnosti.

 – Odličen izkoristek

Vsa svetila imajo izkoristek med 110 in 130 lm/W

 – Visoka življenjska doba

Življenjska doba vseh svetil je L80/B10=70.000, na vse sestavne dele svetilk pa proizvajalec prizna 5-letno garancijo.

 – Fleksibilnost

Rešitev omogoča spremembe pri ureditvi prostora in razporeditvi prodajnih artiklov.

 – Prvovrstno razmerje med ceno in kakovostjo

Uspelo nam je združiti visok nivo osvetljenosti, odlično kakovost osvetlitve, eleganten brezčasen dizajn ter zelo učinkovito porabo električne energije. Vsekakor najboljša rešitev za več kot odlično ceno.
Za splošno osvetlitev trgovine skrbijo viseča in vgradna svetila Molto Luce Log out/in 2, artikli na prodajnih policah ob straneh pa so posebej izpostavljeni z reflektorji na 3-faznih tračnicah Molto Luce Shopstar.
Posebej je vredno omeniti tudi indirektna LED svetila, ki strop osvetljujejo z modro svetlobo in s tem ustvarjajo učinek modrega neba, kar zagotovo naredi edinstven vtis na kupca, s tem pa trgovina dobi nove razsežnosti.
VEČ INFORMACIJ:

Več informacij o podjetju MOLTO LUCE najdete na njihovi spletni strani.
Vse kataloge svetil MOLTO LUCE, si lahko ogledte s klikom tukaj.

Za več informacij s področja razsvetljave vam je na voljo:

Jaka Selan
Vodja projektov razsvetljave
jaka@elbi.si
+386 41 321 155