Domov/Parkirni sistemi/Parkirni sistemi/Parkirni avtomati

Parkirni avtomati

Podjetje ELBI d.o.o., je uradni zastopnik za parkirne avtomate Citea, nemškega proizvajalca Hectronic. V svoji ponudbi strankam poleg dobave in montaže parkirnih avtomatov zagotavljamo tudi izdelavo celovitih rešitev za problematiko parkiranja, svetovanje in konfiguracijo naprav, strokovno izobraževanje uporabnikov ter visoko usposobljeno servisno službo z možnostjo 24 urne podpore na lokaciji.

O podjetju Hectronic:

Priznano Nemško podjetje Hectronic, ki šteje preko 270 zaposlenih ima sedež v mestu Bonndorf. Poleg sedeža, v Nemčiji deluje še na dveh lokacijah v mestih Oberhausen in Bremen. Podjetje Hectronic je globalno podjetje, svoja predstavništva pa ima poleg matičnih lokacij v Nemčiji tudi v Avstiji, Švici, Franciji, Indiji, Združenih državah Amerike in na Poljskem. Poleg lastnih predstavništev, posluje tudi preko partnerske distribucijske mreže, v več kot 70 državah po svetu.

Parkirni avtomati Hectronic Citea – glavne značilnosti:

Parkirni avtomati Citea so zgrajeni modularno. Njihova modularnost omogoča visoko stopnjo prilagodljivosti ključnih komponent, kot so vrsta električnega napajanja, plačilnih sistemov, komunikacijskih enot, kar našim kupcem omogoča izgradnjo rešitve problematike parkiranja po meri, ne glede na kompleksnost lokacije. Parkirne avtomate Citea, je moč nadgraditi z nadzornim sistemom CityLine, ki omogoča oddaljen nadzor nad parkomati.

Enostavna uporaba

Parkirni avtomati Citea, so opremljeni z LCD grafičnimi ekrani, ali opcijsko z TFT ekrani na dotik, ki uporabnika parkirišča jasno in varno vodi skozi proces plačila parkirnine. Integrirani svetlobni senzor zagotavlja, da so grafični ekran in kontrolne tipke optimalno osvetljeni v vsaki svetlobni situaciji. Uporabniški vmesnik je na voljo v do štirih različnih jezikovnih možnostih, zato so parkirni avtomati Citea uporabni tudi v turističnih središčih.

 Fleksibilnost plačevanja

Parkirni avtomati Citea, uporabnikom omogočajo številne plačilne možnosti. Kot osnovna možnost je na voljo plačevanje s kovanci, ki jo je moč nadgraditi z uporabo drugih plačilnih sredstev, kot je plačevanje z bankovci, kreditnimi ali plačilnimi karticami ali uporabo aplikacije za pametne mobilne naprave.

Visoki varnostni standardi

Kombinacija izdelave iz robustnih materialov, individualno prilagojenih ključavnic ter zaščite rež za kovance in ostalih odprtin, zagotavljajo, da so parkirni avtomati Citea, dobro zaščiteni proti vandalizmu in tatvinami. Parkirni avtomati so opremljeni s sodobnimi čitalci in sistemi za plačevanje, kar omogoča visoko stopnjo zaščite pred ponarejenimi plačilnimi sredstvi in drugimi manipulacijami. Programska oprema lastniku parkirnega avtomata omogoča enostaven in podroben izpis vseh transakcij in plačil s tem pa zagotavlja tudi varno in transparentno poslovanje.

Številne komunikacijske možnosti:

Parkirni avtomati Citea, so v osnovi opremljeni z USB, LAN in Serijskimi COM vrati, opcijsko pa omogoča povezovanje preko GSM/GPRS enote. Parkirne avtomate Citea, je moč z uporabo nadzornega centra CityLine povezati v enoten sistem, ki omogoča oddaljeni nadzor in diagnostiko posameznega parkirnega avtomata v realnem času. Nadzorni sistem CityLine, omogoča tudi avtomatska opozorila in alarme ob zaznavi nepooblaščenih posegov v parkirni avtomat.

Ključni uporabniki:

Mestna občina Ljubljana

Okolje Piran

Občina Grosuplje

Mestna občina Velenje

Občina Kamnik

Mestna občina Krško

Občina Ankaran

Občina Tržič

Krajevna skupnost Rakitna

Proizvajalci

 

Imate vprašanja ali pa Vas zanima še kaj? Kontaktirajte nas!
Kontaktirate nas lahko na telefon 04 28 025 00 ali preko e-pošte info@elbi.si. Lahko pa Vam tudi individualno svetujejo naši strokovni svetovalci.
Matej Žener, matej@elbi.si, 04 / 28 025 04

 

2021 © ELBI d.o.o. Vse pravice pridržane.