Domov/Parkirni sistemi/Parkirni sistemi/Parkirne kartice, termopapir

Parkirne kartice, termopapir

PARKIRNE KARTICE

Ponujamo visoko kakovostne parkirne kartice nemškega proizvajalca s 40-letnimi izkušnjami v proizvodnji magnetnih kartic, ki velja za svetovno priznanega proizvajalca in razvojnega partnerja vodilnih proizvajalcev opreme parkirnih sistemov na področju aplikacij parkirnega potrošnega materiala, ki so namenjene za večino parkirnih sistemov trenutno na trgu.

PARKIRNI LISTKI

Na voljo so tudi parkirni listki za zahtevne podnebne razmere, ki zahtevajo posebno obstojnost termičnega papirja.
Odvisno od zahtev sistema, ponujamo paleto različnih termalnih dokumentov. Materiali, ki se razlikujejo po debelini in odpornosti proti vplivom okolja, kot mehčalca, vlage in UV.

SEZONSKE / REZIDENČNE PARKIRNE KARTICE (PVC)

V ponudbi so na voljo tudi sezonske / rezidentske parkirne kartice. Parkirne kartice so na voljo kot magnetne kartice, kartice s črtno kodo ali kot brezkontaktne kartice z RFID tehnologijo.
Sezonske parkirne kartice so lahko elektronsko kodirane z možnostjo personalizacije po željah naročnika. Mogoča je tudi prilagoditev brezkontaktnih kartic postprodukcije s termo prenosom ali termo povratno tiskarsko tehniko.

Sezonske / rezidentske parkirne kartice se lahko proizvedejo tudi za visoko temperaturno uporabo, z magnetnim trakom, črtno kodo ali RFID čipom.

POTROŠNI MATERIAL ZA PARKIRIŠČA

Kot vodilni strokovnjak na področju termo-papirnih izdelkov zagotavljamo celoten spekter računov in termo-papirnih rol za uporabo v parkirnih sistemih, vključno Scheidt & Bachmann, SKIDATA, DESIGNA itd.

 

Proizvajalci

Fleischhauer Datentraeger-Logo

 

Imate vprašanja ali pa Vas zanima še kaj? Kontaktirajte nas!
Kontaktirate nas lahko na telefon 04 28 025 00 ali preko e-pošte info@elbi.si. Lahko pa Vam tudi individualno svetujejo naši strokovni svetovalci.
Matej Žener, matej@elbi.si, 04 / 28 025 04

 

2022 © ELBI d.o.o. Vse pravice pridržane.