Domov/Parkirni sistemi/Parkirni sistemi/Parkirišča, garažne hiše

Parkirišča, garažne hiše

Podjetje Elbi d.o.o., je uradni zastopnik za parkirne sisteme nemškega proizvajalca Scheidt & Bachmann, na slovenskem trgu. Svojim kupcem nudimo celovito podporo in svetovanje  pri načrtovanju in konfiguraciji parkirnega sistema,  dobavo in montažo komponent parkirnega sistema, strokovno izobraževanje uporabnikov, strokovno in usposobljeno  servisno službo z možnostjo 24 urne podpore ter dobavo in montažo vseh nadomestnih delov.

O podjetju Scheidt & Bachmann:

Nemško podjetje Scheidt & Bachmann s sedežem v mestu  Mönchengladbach, je vodilni proizvajalec parkirnih sistemov na svetu z dolgoletno tradicijo Matično podjetje zaposluje preko 1600 ljudi in v lastni proizvodnji v Nemčiji, v celoti sestavlja parkirne sisteme, od kovinskih konstrukcij do elektronskih komponent.

Polovico svojega prometa ustvari na nemško govorečih tržiščih, drugo polovico pa na drugih trgih. Na tujih trgih so vodilne ZDA, sledijo Velika Britanija, Francija, Avstralija in tudi Slovenija z nekaterimi zelo uspešnimi implementacijami.

Prednosti parkirnih sistemov Scheidt & Bachmann:

Parkirni sistemi proizvajalca Scheidt & Bachmann zajemajo praktično neomejene možnosti konfiguracije in jih je mogoče prilagoditi še tako zahtevnim potrebam naročnika. Vse komponente parkirnega sistema so zasnovane modularno in so med seboj povezane v učinkovit in usklajen sistem, ki naročniku zagotavlja dolgoročno varnost investicije. Parkirni sistemi podjetja Scheidt & Bachmann nudijo najvišje standarde kvalitete in so primerni za vse oblike zaprtih parkirišč, ne glede na število parkirnih mest ali frekvenco prometa.

Sistem na delovnem nivoju sestavljajo delovne enote za kratkotrajno in dolgotrajno parkiranje Tej skupini pripadajo vhodne, izhodne enote, zapornice, plačilni avtomati, senzorji prisotnosti, usmerjevalni in opozorilni znaki…
Glavni oziroma sistemski nivo, kamor je povezan delovni nivo sestavljajo plačilne blagajne, glavni računalniški sitem ter ves nadzorni sistem. Nadzorni nivo sestavlja glavni računalnik, ki zbira statistiko sistema, lahko pa nadzira delo več parkirišč skupaj.

Gostiteljski nivo sestavljajo vsi mrežni sistemi priključeni na parkirni sistem. Ta se lahko poveže v poslovni sistem (ERP) ali na bančni sistem za avtorizacijo kartičnih transakcij. V sistem je priključena servisna služba proizvajalca za hitra popravila na daljavo in morebitne dopolnitve in posodobitve.

Reference:

  • Parkirišča in garažne hiše na letališču Jožeta Pučnika,
  • parkirna hiša Glazia Celje
  • parkirna hiša Rotonda Ljubljana
  • parkirišče Megacenter, Ljubljana

Proizvajalci

Imate vprašanja ali pa Vas zanima še kaj? Kontaktirajte nas!
Kontaktirate nas lahko na telefon 04 28 025 00 ali preko e-pošte info@elbi.si. Lahko pa Vam tudi individualno svetujejo naši strokovni svetovalci.
Matej Žener, matej@elbi.si, 04 / 28 025 04
2022 © ELBI d.o.o. Vse pravice pridržane.