Domov/Pametno mesto

Pametno mesto

Kaj je Sistem Minos?

Minos je sistem, ki spreminja upravljanje in uporabo omrežja zunanje razsvetljave in omogoča integracijo različnih storitev, ki oblikujejo pametno mesto. Omogoča vam, da ves čas nadzorujete stanje sistema, v realnem času pridobite podatke o okvarah in se poljubno odločite kdaj, kje in za koliko časa želite vsako enoto priklopiti, odklopiti ali zatemniti. Zahvaljujoč svoji tehnologiji sisteme razsvetljave spreminja v nova ozemeljska komunikacijska omrežja in preproste svetilke v inteligentno napravo, ki lahko aktivira širok obseg storitev za izboljšanje kakovosti življenja, s tem pa ta mesta postanejo inteligentnejša, varnejša in bolj trajnostna.

Področja uporabe

Mesta, železniške postaje, avtoceste, letališča, pristanišča, parkirišča in še veliko več. Kjerkoli sta omrežje in napeljava za razsvetljavo. Sistem Minos ustvarja prihranke, učinkovitost in nove storitve, pri tem pa zagotavlja najvišjo raven združljivosti z obstoječo tehnologijo na vseh področjih.

Okolju prijazni prihranki

PRIHRANKI ENERGIJE Sistem Minos pomaga pri varovanju okolja in izpolnjuje cilje, ki jih določajo mednarodni standardi. Z zmanjšanjem porabe energije in s ciljno usmerjenim načrtovanjem vzdrževalnih del pomaga zmanjševati izpust toplogrednih plinov v ozračje, preprečuje, da bi zaradi okvarjenih svetilk prišlo do izpusta odpadnih materialov v zrak povečuje povprečno življenjsko dobo naprav in zmanjšuje letno raven proizvajanja škodljivih odpadkov. Še več, zaradi točkovnega daljinskega upravljanja omogoča osebne odločitve, kako, kje in koliko prihraniti, izboljšati učinkovitost in kakovost storitve.

MINOS_NEW2012_SLO

 

Proizvajalci

 

Obrazec za povpraševanje

 

2024 © ELBI d.o.o. Vse pravice pridržane.