Domov/O nas

O nas

r
qq
w

Podjetje Elbi d.o.o. je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Z izvajanjem elektroinstalacij jakega in šibkega toka, strelovodnih naprav ter meritev, se ukvarjamo že preko štirideset let.

V podjetju je 23 zaposlenih, v zadnjih letih pa smo iz majhnega prerasli v srednje veliko podjetje.

S kvalitetno ter pravočasno izvedenimi deli smo uspeli ohraniti dolgoletno zaupanje naših naročnikov, za katere se bomo z veseljem potrudili tudi v bodoče.

Leta 1995 smo se pričeli ukvarjati tudi s prodajo elektromateriala. Naša trgovina ELBI d.o.o. se prav tako nahaja na Cesti 1. maja 75 v Kranju. Na zalogi imamo vedno ves osnovni elektromaterial, katerega vsakodnevno potrebujemo sami in seveda naši kupci, ki so tudi sami izvajalci električnih instalacij. Smo tudi velik dobavitelj elektromateriala in rezervnih delov proizvodnim podjetjem, kot so so Goodyear Dunlop Sava Tires, Savatech, IMP Lindap in Papirnica Radeče.

ww
www
q
Poleg naštetega je ena izmed pomembnih vej našega poslovanja tudi razsvetljava. Smo zastopniki vodilnih svetovnih proizvajalcev svetil: Cree, Fagerhult, Bega, Glashutte Limburg, Boom, LTS in MoltoLuce. Vedno smo vam na razpolago tudi za svetovanje, svetlobnotehnične izračune in poskusne osvetlitve. Ker smo zastopniki vodilnih proizvajalcev na področju LED svetil, pripravljamo rešitve za zamenjavo ali prenovo razsvetljave v proizvodnih in skladiščnih prostorih, z namenom kvalitetne osvetlitve in prihrankov pri porabi električne energije.

V zadnjih letih pomemben segment našega poslovanja predstavljajo tudi parkirni sistemi. Nudimo sisteme za zaprta parkirišča in garažne hiše, ter parkomate za ulično parkiranje.

Podjetje ima pridobljen certifikat za sistem vodenja ISO 9001-2015.

Za pridobitev in vzdrževanje certifikata za sistem vodenja kakovosti ISO 9001-2015 smo pridobili sredstva na razpisu Vavčer za pridobitev certifikata, ki ga je razpisal Slovenski podjetniški sklad.


obvescanje-javnosti

OBVESTILO VARSTVU OSEBNIH PODATKOV (GDPR)

2024 © ELBI d.o.o. Vse pravice pridržane.